میلان و اینتر، سن سیرو را خریدند! وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد؛ شانس بالای اراک برای میزبانی از دربی + ویدیو شمسایی: نیمه نهایی از فینال مهمتر است طیبی: آماده نیمه‌نهایی هستیم | نتیجه بازی با افغانستان یک اتفاق بود + فیلم برگزاری رقابت‌های مچ‌اندازی قهرمانی خراسان رضوی مهدی رحمتی از خیبر می‌رود؟ قهر باقری با پیروانی صحت دارد؟ برگزاری دیدار تراکتور - پرسپولیس در جام حذفی با حضور هواداران نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | صعودی که شیرین نبود بدشانسی در پرسپولیس، مصدومیت دوباره مارکو باکیچ شیراز در آستانه میزبانی دربی ۱۰۶ معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس تهران: مشهد می‌تواند میزبان دربی باشد رسانه‌های رسمی بی‌مسئولیت | دربی‌ای که از رسانه‌ها آغاز شد شروع امیدبخش اوسمار | پرسپولیس دوباره نفسِ حمله گرفت پخش زنده بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ویلیامز از رد پیشنهاد بارسا پشیمان شد ویرتز در حسرت حضور در منچسترسیتی جانشین قلعه‌نویی مشخص شد| گالیاردی جای امیر را می‌گیرد شاهرخ بیانی: نازون استقلال را ۱۰ نفره کرد برنامه کامل ورزشکاران ایران در روز نخست بازی‌های کشور‌های اسلامی + عکس
سرخط خبرها

تشکری: جنگ اصلی والیبال با ژاپن است|هنوز نمی دانم چرا خط خوردم

  • کد خبر: ۷۵۱۴۹
  • ۳۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۱
تشکری: جنگ اصلی والیبال با ژاپن است|هنوز نمی دانم چرا خط خوردم
بازیکن سابق تیم ملی نعتقد است رقابت اصلی والیبال ایران در المپیک با ژاپن است.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، آرمین تشکری بازیکن سابق تیم ملی والیبال که در سه دوره لیگ جهانی بازی کرده است و فصل پیش نیز یک دوره طلایی داشت، در باره حریفان تیم ملی در المپیک می‌گوید: برخلاف برخی تصورات که فکر می‌کنند ما در گروه آسان قرار داریم، باید بگویم که المپیک شرایطی متفاوت‌تر از لیگ ملت‌ها دارد. لهستان نایب قهرمان جهان و ایتالیا هم که با توپ پر می‌آید. اما اعتقاد شخصی من بر این است که جنگ اصلی ما با ژاپن خواهد بود. ژاپنی‌ها که والیبالی ماشینی را تجربه می‌کنند تمام تلاش خود را به کار خواهند برد تا تیم ما را شکست دهد. از قضا سیستم بازی تیم هم دستخوش تغییرات شده اند، بنابراین از نظر من اعتباری خیلی مهم است که ما به تیم ژاپن نبازیم.
سرعتی زن سابق تیم ملی والیبال اضافه کرد: تیم ما جوانان با تجربه خوبی دارد که در کنار سعید معروف و موسوی می‌توانند از پتانسیلی که دارند به خوبی بهره ببرند و می‌دانند که نهایت آرزوی هر ورزشکاری عضویت در تیم ملی و رسیدن به بازی‌های المپیک است و همین امر به آن‌ها انگیزه مضاعفی می‌دهد.

تشکری که در اوج آمادگی به یک باره از تیم ملی خط خورد، در این باره می‌گوید: هنوز هم نمی‌دانم که چه اتفاقی افتاده است، اما این را بگویم که در کنار موسوی دو جوان خوب با تجربه مانند مسعود غلامی و علی اصغر مجرد در پست سرعتی حضور دارند که از نگاه من آماده هستند و خوب بازی می‌کنند.
تشکری درباره حضورش در این فصل لیگ برتر می‌گوید: من دیگر پیکانی شدم، اما از ترکیه و لهستان هم پیشنهاداتی داشته ام که لهستانی‌ها یک ایتالیایی را جایگزین من کردند و ترکیه هم قسمت نشد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->